VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

Ga naar ledenpagina

Ik log in in mijn
Ramona
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds December 2016
De boekings portal van IHA is een van de weinige die blijven waar reizigers kunnen nog steeds rechtstreeks contact met ons op, de eigenaren, zonder tussenpersonen, zonder commissies. Ik vind het leuk omdat de loop der jaren IHA heeft gehouden dat ' discrete ' touch. Het is een interessant portaal waar u zien in verschillende landen fantastisch.
Hartelijk dank IHA.
Montse
Ramona
Ga op vakantie bij Ramona
Mª Dolores
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Maart 2018
Ik hou van werken met IHA omdat het u toestaat om rechtstreeks te communiceren met potentiële huurders en om hun aanwezigheid te bevestigen is er geen kosten of provisie voor een van ons. Het is perfect.
Mª Dolores
Ga op vakantie bij Mª Dolores
Nicola
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Augustus 2007
Ik gebruik IHA voor vele jaren en ik vond het altijd goed. IHA is een efficiënt, eenvoudig en vooral economisch eerlijk B2C Portaal.
Nicola
Ga op vakantie bij Nicola
Maria
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Juni 2012
Wij hebben onze accommodatie in Romanyà de la Selva (Costa Brava) gepubliceerd in IHA sinds 2012 en we vinden het leuk omdat we rechtstreeks contact met klanten en zonder extra kosten voor hen. We hebben nooit problemen gehad met het portaal of de klanten die zijn gekomen.
Maria
Ga op vakantie bij Maria
Peter N.
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Juli 2008
Ik vind dat mijn vakantiehuis Casita Canaria in Lanzarote een grotere internationale clientèle bereikt dan op andere vakantie portals. Ook kunnen klanten direct in contact komen met mij zonder te betalen vooraan en ze zijn niet in rekening gebracht een service charge, hetzij uit IHA bij het maken van een reservering
Peter N.
Ga op vakantie bij Peter N.